keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Tarzan´s lunch box


Lepopäivän ratoksi kävimme perheen kanssa geokätköilemässä. Suuntasimme kätkölle, jonka nimi oli arvoituksellisesti Tarzanin lounaslaatikko. Polkaisimme maastopyörillä ohjeen mukaisesti metsään ja hieroimme hieman aivonystyröitämme.


Vaahteran, tammen ja lehmuksen löydyttyä löytyi myös oikea apinamiehen puu. Ja oikea geokätkö. Tarkempaa ohjetta en kerrokaan. Jokainen voi etsiä kätkön ihan itse. Ohjeet löytyvät mm. älypuhelimiin ladattavasta Geocaching sovelluksesta tai vastaavalta nettisivulta.

Geokätköily löytyi koko perheen hauskaksi ajanvietteeksi  Johanna Hulkon lapsille kirjoittaman  Geoetsivät -kirjasarjan kautta. Tarinat ovat hauskoja ja aikuisiakin sopivasti kiinnostavia. Joten nyt meillä on sovittu, että kaikki sarjan kirjat luetaan.

Olemme myös olleet hämmästyneitä siitä, miten paljon kätköjä löytyy kaikilta paikkakunnilta. Joten suosittelen. Tämä on hauska harrastus kaikenikäisille. Käy myös esimerkiksi automatkan ratoksi ja ajanvietteeksi taukopaikalle.

Kura lensi ja iloiset kiljahdukset täyttivät metsän, kun perheen nuorimmainen seurasi kätkön koordinaatteja. Ilmassa oli lupaus alkavasta kesästä. Vihdoinkin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti